Vrijwilliger

Wil jij ons helpen op zaterdag 1 juni 2024

De Emilialoop is niet mogelijk zonder de medewerking van een groot aantal vrijwilligers. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn meer dan 60 vrijwilligers nodig om diverse taken te vervullen!
Er zijn veel verschillende taken: in de voorbereiding zorgen vrijwilligers voor het klaarmaken van de deelnemerspakketten. Op de dag zelf de opbouw van het start- en finishgebied, de inrichting van omkleedlocaties. het uitzetten van het parcours, voor de inname van kleding, het uitdelen van drankjes en medailles,  het verkeersvrij houden van het parcours en nog vele andere zaken.

Help je mee als vrijwilliger?
1 juni 2024 is de dag waarop we samen geschiedenis schrijven. Als vrijwilliger bij de Jumbo Emilialoop maak je deel uit van een hartverwarmend verhaal dat lopers, toeschouwers en de hele gemeenschap verbindt. We hebben jouw hulp nodig om dit evenement vlekkeloos te laten verlopen en een dag te creëren die nog lang zal worden herinnerd.

Alleen of met je club?
Je kunt je individueel aanmelden als vrijwilliger, maar nog leuker is het als je je met een hele groep van jouw (sport-, muziek- of andere) vereniging aanmeldt. In ruil voor deelname met een club, doen wij een donatie in de clubkas. Je kunt natuurlijk ook met een club mensen vrijwilligerswerk doen voor een donatie aan een goed doel.

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie of als je wilt helpen stuur je contactgegevens met naam, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres naar vrijwilliger@emilialoop.nl

De Emilialoop wordt georganiseerd door Atletiekvereniging Wijchen

Adres

De Wychert 4
6603 AG Wijchen

Contact Us

Email: info@avwijchen.nl

Volg ons
Emilialoop

Email: info@emilialoop.nl

Dagen
Uren
Minuten

Jumbo Emilialoop

Beste bezoeker je kunt nu inschrijven voor de Jumbo Emilialoop