Jeugdloop

Afstanden

500 meter

Ben je klaar om te rennen, kleintjes? De  500 meter  is hier speciaal voor kinderen die niet ouder zijn dan 6 jaar ! Het is een opwindende en leuke ervaring om hier aan deel te nemen. Ouders opa’s en oma’s , jullie zijn van harte welkom om langs de zijlijn aan te moedigen en foto’s te maken van jullie kleine atleten in actie. Dit is een geweldige gelegenheid voor de kleintjes om te leren over gezondheid en  beweging.

1 kilometer

Hallo jonge deelnemers aan de 1 kilometerloop. Als je 7, 8 of 9 jaar bent kun je op 1 juni  deelnemen  en  je hardloopschoenen  aantrekken om je uithoudingsvermogen te testen. De leeftijd op de wedstrijddag is bepalend. Dit spannende evenement is speciaal ontworpen voor jou, waar je snelheid en doorzettingsvermogen kunt testen op een parcours van 1 kilometer.

2,5 kilometer

Ben je klaar voor een spannende uitdaging, jongens en meisjes van 10, 11 en 12 jaar oud? We dagen jou uit om deel te nemen aan een snelheid hardloopervaring: een 2,5 kilometer lange race speciaal voor jou! Dus, ben je klaar om deel te nemen aan dit geweldige evenement? Schrijf je in en bereid je voor op een onvergetelijke hardloopavontuur! 

Winnaars

Voor de snelste drie jongens en meisjes per categorie is er na afloop een echte prijsuitreiking, met mooie bekers! Geen beker gewonnen? Niet getreurd! Bij ons levert iedereen een topprestatie! Daarom krijgen alle deelnemers aan deze jeugdloop een passende herinnering die bij de finish wordt uitgereikt.

De tijd van iedereen wordt gemeten door middel van Race Result tijdwaarneming systeem en de transponder zit op de achterzijde van het startnummer. Dit geldt voor alle afstanden.  Het startnummer wordt gedragen op de borst en daarom mag het startnummer niet kleiner gevouwen worden.

Startijden Emilialoop:
18:00 jeugdloop 500 meter
18:10 jeugdloop 1 kilometer
18.25 jeugdloop 2,5 kilometer
18:45 prijsuitreiking jeugdloop
19:00 5 kilometer 
19:00 Bedrijvenloop
19:45 10 kilometer
21:00 prijsuitreiking

Het inschrijfgeld voor alle jeugd aftanden bedraagt € 0,- (gratis)

Het startnummer wordt niet opgestuurd. Afhalen van het startnummer kan alleen op de wedstrijddag zelf vanaf 16.30 uur in het kasteel van Wijchen. U wordt door borden verwezen naar de juiste zaal voor afhalen startnummer.
Het dragen van het startnummer op de voorzijde van het shirt is verplicht.  Bij de uitslagen wordt altijd uitgegaan van de bruto tijd.

Schrijf je in en ben een onderdeel van onze familie

Jeudloop

Wacht niet tot het laaste moment

De Emilialoop start over . .. ...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Kijk de video

Afgelopen jaar was het Geweldig

Kijk maar eens

Video afspelen
Dagen
Uren
Minuten

Jumbo Emilialoop

Beste bezoeker je kunt nu inschrijven voor de Jumbo Emilialoop