Archief

uitslagen

De winnaars

Jeugdloop 500 meter:
jongens: Daan Saffrie
Meisjes: Loes Willems

Jeugdloop 1 km:
Jongens: Melle Bardoel
Meisjes: Cato Aalbers

Jeugdloop 2,5 kilometer:
Jongens: Joris Lensen
Meisjes: Jonne Vergeer

5 kilometer:
Heren: Bart Janssen
Dames: Lisanne Schapendonk

10 kilometer:
Heren: Jesper van der Wielen
Dames: Emma Custers

Bedrijvenloop:
Team 1,  Econsultancy  Boxmeer

Jeugdloop 500 meter:
jongens: Ralf Vos
Meisjes: Marit Woestenenk 

Jeugdloop 1 km:
Jongens: Stef Lensen
Meisjes: Jonne Vergeer

Jongens: Joris Lensen
Meisjes: Pien Nieuwenhuis

5 kilometer:
Heren: Martijn Vos
Damens: Christine Venhuizen

10 kilometer:
Heren: Bart Janssen
Dames: Ramona Sour

Bedrijvenloop:
Team  Fysio- en Manuele therapie Baat

In verband met de corona pandemie is de Emilialoop in 2021 geannuleerd.

In verband met de corona pandemie is de Emilialoop in 2020 geannuleerd.

Jeugdloop 1 km:
Jongens:  Joris Jensen
Meisjes: Floor van der Linden

Jeugdloop 2,5 km:
Jongens: Naoufal Bousnina
Meisjes: Felice Lensen

5 kilometer:
Heren: Niels van Lanen
Damens: Maud Oudeman

10 kilometer:
Heren: Tomasz Kucharczyk
Dames: Lisanne Bruijsten

Bedrijvenloop:
Team Fysio- en Manuele therapie Baat

2023

Hier de overall uitslagen per categorie

2022

Hier de overall uitslagen per categorie

2019

Hier de overall uitslagen per categorie

Foto's

2023

Ga naar de fotogalerij van de Emilialoop van 2023

2022

Ga naar de fotogalerij van de Emilialoop van 2022

2019

Ga naar de fotogalerij van de Emilialoop van 2019

Nieuws archief

Nieuws

13 mei 2023

Het was een prachtige zaterdagavond toen de derde editie van Jumbo Emilialoop van start ging.
Deelnemers stonden klaar om te beginnen. Sommige deelnemers waren al ervaren hardlopers, terwijl anderen net begonnen waren met het trainen voor hun eerste wedstrijd. Er waren lopers van alle leeftijden en niveaus, wat zorgde voor een gezellige sfeer.

De snelle lopers bereikten de finishlijn in recordtijd, maar er waren nog vele anderen die hun eigen persoonlijke records verbraken. Toen de laatste deelnemers de finish passeerden, werden ze toegejuicht door het publiek en de andere deelnemers die al klaar waren. Het was een geweldige prestatie voor iedereen die deelnam aan de Emilialoop.

Na de wedstrijd was er een feestelijke prijsuitreiking, waar de winnaars werden gehuldigd. Maar het was duidelijk dat iedereen een winnaar was op deze fantastische dag. De deelnemers konden terugkijken op een geweldige ervaring, met snelle lopers, veel publiek en een fantastische sfeer. 

De Winnaars

Jeugdloop 500 meter:
jongens: Daan Saffrie
Meisjes: Loes Willems

Jeugdloop 1 km:
Jongens: Melle Bardoel
Meisjes: Cato Aalbers

Jeugdloop 2,5 kilometer:
Jongens: Joris Lensen
Meisjes: Jonne Vergeer

5 kilometer:
Heren: Bart Janssen
Dames: Lisanne Schapendonk

10 kilometer:
Heren: Jesper van der Wielen
Dames: Emma Custers

Bedrijvenloop:
Team 1,  Econsultancy  Boxmeer

Parcours kidsrun

9 mei 2023

Ook de kinderen van de Kidsrun rennen over de Markt.

We hebben geweldig nieuws voor de jongste deelnemers aan de Jumbo Emilialoop op 13 mei! De Kidsrun van 600 meter is gewijzigd en we zijn ervan overtuigd dat dit de race nog leuker zal maken voor de aller kleinste  kinderen.

In plaats van te lopen door de kasteeltuin hebben we besloten om de kinderen ook over de Markt te laten gaan. Dit betekent dat de afstand wel korter is maar dat de kinderen  kunnen genieten van de aanmoedigingen  en het applaus van de aanwezige toeschouwers op de  Mark.

01-05-2023

Nieuwe maatschappelijke partner: Wijchense afval-campagne ‘Weet wat je achterlaat’:

Het 100% Wijchense initiatief ‘Weet wat je achterlaat’ daagt iedereen uit om kilo’s minder restafval per persoon over te houden. De campagne heeft daarvoor een opvallende hoofdrolspeler: een speciaal ontworpen, frisgekleurd 1-kilozakje voor je restafval. Zodat je thuis nog beter je afval kunt scheiden en écht weet wat je achterlaat. Want als je je restafval goed blijft scheiden, heb je aan één kilozakje per bewoner per week met gemak genoeg.

De Emilialoop verbindt zich graag aan zo’n duurzame maatschappelijke partner.

Verstandig omgaan met je afval

Frank Cornelissen, voorzitter van de Jumbo Emilialoop, vertelt: “Duurzaamheid hebben wij als sport-evenement hoog in het vaandel en dat dragen we ook graag uit.

 de eerste editie van de Emilialoop, toen was alles nog nieuw. Natuurlijk hebben we ons meteen ook druk gemaakt over het goed afscheid nemen van het afval dat je tijdens zo’n publieksevent toch ziet. Ook deze editie focussen we op zo min mogelijk restafval, ook door goed te scheiden. Onze nieuwe maatschappelijk partner Weet wat je achterlaat is daarbij een flinke steun, bijvoorbeeld ook door een aantal mooie afvalscheidingsstations.”

Natuurlijk is er tijdens de Emilialoop genoeg water voor de lopers, net als een gezond stuk fruit.  Maar die worden niet meer uitgereikt in plastic tasjes, zoals in de eerdere edities van de Jumbo Emilialoop. Bovendien is er een mooi en duurzaam alternatief voor de medailles. Bij de finish ontvangen de lopers van de 5 en de 10 km als souvenir  een speciale Emilialoop-bidon, die biologisch afbreekbaar is. “Dat past gewoon veel beter bij een bewust initiatief als de Emilialoop”, onderstreept Cornelissen.

Zo Wijchens als wat

De Jumbo Emilialoop, dwars door het centrum van Wijchen, is een bijzonder evenement dat zich prima leent om Wijchenaren, jong en oud, uit te dagen mee te doen aan Weet wat je achterlaat. Rondom de Emilialoop, vooral in het kasteel zelf, is er dan ook volop aandacht voor het downloaden van de app van Weet wat je achterlaat. Je scoort dan meteen het gratis welkomstpakket* .

Bovendien maak je kans op echt Wijchense prijzen, bij de speciale Weet wat je achterlaat-stand. Het Rad van Fortuin wacht op je… Zien we je daar?

Meer weten of meteen meedoen: ga naar www.weetwatjeachterlaat.nl

 

*1 gratis welkomstpakket per deelnemer, zolang de voorraad strekt.

20-04-2023

Massage helpt bij spierherstel na fysieke inspanning. De deelnemers aan de Jumbo Emilialoop 2023 kunnen voorafgaand aan of na de loopafstand terecht voor een korte benenmassage op de massagetafel van Manesta sportmassage (NGS masseur) die van 17.00 tot 21.00 uur in het kasteel te vinden zal zijn. Loop gerust even binnen voor een gratis herstelmoment!

Manesta_Emilialoop2023

13 januari 2023

Nog precies 4 maanden en we kunnen weer deelnemen aan de Jumbo Emilialoop in Wijchen. Beleef door middel van de volgende video de mooie editie van 2022 nog een keer en schrijf je in voor de derde editie op 13 mei a.s.

7 januari 2023

Door het toenemende succes en drukte van de lopers en toeschouwers is besloten de start en finish locatie ongeveer 250 meter te verplaatsen ter hoogte van het kasteel in de Kasteellaan. In het kasteel kun je voor de loop je startnummer ophalen en op het laatste moment nog inschrijven om deel te nemen aan de Jumbo Emilialoop. Als gevolg van de verplaatsing van start en finish is alleen de 600 meter route gewijzigd. Bij de andere afstanden blijft de parcours hetzelfde.

7 november 2022

Jumbo Emilialoop op 13 mei 2023.
Op 13 mei 2023 vindt de 3e editie van de Jumbo Emilialoop plaats. Dit is een hardloopwedstrijd in het centrum van Wijchen waar iedereen aan kan deelnemen. Werken aan je gezondheid en samen een sportieve avond beleven in het gezellige centrum van Wijchen. De eerste start voor kinderen tot 6 jaar is om 18.00 uur

Dagen
Uren
Minuten

Uitslagen

Jumbo Emilialoop

Beste deelnemers bedankt voor jullie deelname aan de Jumbo Emilialoop. De volgende editie is op 1 juni 2024. Graag tot dan!!