Jeugdloop

Afstanden

600 meter

Aan deze afstand mogen jongens en meisjes deelnemen die niet ouder zijn dan 6 jaar. De leeftijd op de wedstrijddag is bepalend.

1 kilometer

Aan deze afstand mogen jongens en meisjes deelnemen die 7, 8 of 9 jaar zijn. De leeftijd op de wedstrijddag is bepalend

2,5 kilometer

Aan deze afstand mogen jongens en meisjes deelnemen die 10, 11 of 12 jaar zijn. De leeftijd op de wedstrijddag is bepalend.

Winnaars

Voor de snelste drie jongens en meisjes per categorie is er na afloop een echte prijsuitreiking, met mooie bekers! Geen beker gewonnen? Niet getreurd! Bij ons levert iedereen een topprestatie! Daarom krijgen alle deelnemers aan deze jeugdloop een passende herinnering die bij de finish wordt uitgereikt.

De tijd van iedereen wordt gemeten door middel van Race Result tijdwaarneming systeem en de transponder zit op de achterzijde van het startnummer. Dit geldt voor alle afstanden.  Het startnummer wordt gedragen op de borst en daarom mag het startnummer niet kleiner gevouwen worden.

Startijden Emilialoop:
18:00 jeugdloop 600 meter
18:10 jeugdloop 1 kilometer
18.25 jeugdloop 2,5 kilometer
18:45 prijsuitreiking jeugdloop
19:00 5 kilometer 
19:00 Bedrijvenloop
19:45 10 kilometer
21:00 prijsuitreiking

Het inschrijfgeld voor alle jeugd aftanden bedraagt € 4,-

Het startnummer wordt niet opgestuurd. Afhalen van het startnummer kan alleen op de wedstrijddag zelf vanaf 16.30 uur in het kasteel van Wijchen. U wordt door borden verwezen naar de juiste zaal voor afhalen startnummer.
Het dragen van het startnummer op de voorzijde van het shirt is verplicht.  Bij de uitslagen wordt altijd uitgegaan van de bruto tijd.

Schrijf je in en ben een onderdeel van onze familie

Jeudloop

Kijk de video

Afgelopen jaar was het Geweldig

Kijk maar eens

Video afspelen
Dagen
Uren
Minuten

Uitslagen

Jumbo Emilialoop

Beste deelnemers bedankt voor jullie deelname aan de Jumbo Emilialoop. De volgende editie is op 18 mei 2024. Graag tot dan!!